Kaitseliidu kirde maakaitseringkond sai õppusel hindeks väga hea

Merly Raudla
Copy
Õppus Decisive Lancer on kaitseväe staabiõppus, kus harjutatakse ringkondade juhtimispunktide ette valmistamist sõjaaja ülesannete täitmiseks.
Õppus Decisive Lancer on kaitseväe staabiõppus, kus harjutatakse ringkondade juhtimispunktide ette valmistamist sõjaaja ülesannete täitmiseks. Foto: Kristo Sepp

Õppus Decisive Lancer on kaitseväe staabiõppus, kus harjutatakse ringkondade juhtimispunktide ette valmistamist sõjaaja ülesannete täitmiseks. Kaitseliidu kirde maakaitseringkond näitas end väga heast küljest.

Kirde maakaitseringkond (KiMKRi) demonstreeris väga hästi oma võimekust planeerida ja koordineerida tööd oma vastutusala piires. Brigaadikindral Vahur Karus ütles, et kirde maakaitseringkond saab oma ülesannetega väga hästi hakkama ka maastikul.

"Saime harjutada ja ühtlustada omavahelist suhtlust ja koordineerimist kaitseväe üksustega ning tänavu tegime seda koostöös Ida prefektuuriga hübriidohtude keskkonnas," ütles Kaitseliidu KiMKRi ja Viru maleva pealik kolonelleitnant Jaanus Ainsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles