Politsei otsib seksuaalkuritegudes kahtlustatava mehe võimalikke ohvreid

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees.
Seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees. Foto: Politsei

Politsei pidas Kohtla-Järvel kinni mehe, keda kahtlustatakse alaealiste tüdrukute vastu toime pandud seksuaalkuritegudes, ja otsib veel võimalikke kannatanuid.

Juuni keskpaigas pidas politsei Kohtla-Järvel kinni 58-aastase mehe, keda kahtlustatakse alaealiste tüdrukute vastu toime pandud seksuaalkuritegudes. Mees on võetud kohtu loal vahi alla.

Kui kellelgi on infot fotol kujutatud mehe võimalikest kuritegudest, siis palutakse sellest kindlasti teada anda numbril 5601 3993 või meili teel aadressil ida.vihje@politsei.ee. Samuti võib pöörduda otse lastemaja poole numbril 116 111.

Politsei on alustanud mehe suhtes kriminaalmenetlust ning talle on esitatud kahtlustus erinevates seksuaalkuritegudes, sealhulgas noorema kui neljateistaastase seksuaalsetele tegudele ahvatlemises, kasutades ära kannatanu sõltuvust ja kuritarvitades tekkinud usaldust.

Viru ringkonnaprokuratuur taotles mehe vahistamist, kohus on taotluse rahuldanud. Praegu tegeleb politsei tõendite kogumisega ja seetõttu palutakse kõigil, kel on lisainfot toime pandud kuritegudega seoses, anda sellest esimesel võimalusel politseile teada.

Kriminaalasja menetleb Ida prefektuuri kriminaalbüroo lastekaitse grupp ning menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles