Plahvatanud akupank võinuks süüdata maja

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Akupank Romoss süütas spordikoti ja selles olnud asjad.
Akupank Romoss süütas spordikoti ja selles olnud asjad. Foto: Annalisa Kesküla

Annalisa Kesküla rääkis Virumaa Teatajale pikemalt, kuidas Romossi akupank reedel tema kotis plahvatas ja mis võinuks juhtuda, kui tema koos emaga poleks juhtunut õigel ajal märganud. Suure tõenäosusega läinuks ka maja põlema.

Akupank Romass plahvatas või süttis Annalisa sõnul reedel umbes kell 12.15. "Mina põhjust ei oska öelda, sest sellel hetkel ei olnud akupangal ühtegi juhet küljes ning ta oli lihtsalt spordikotis," rääkis 17-aastane neiu. "Spordikott oli samas toas, kus valmistusin trenniks. Käis tugev pauk, hetkega oli kott leekides. Hüüdsin ema, kes juhendas kõrvalruumis trenni. Samal ajal haarasin põleva koti ja hakkasin sellega õue liikuma."

Ema sööstis tütarlapsele appi, haaras tema käest koti ja tormas sellega trepist alla. "Lugu juhtus teisel korrusel. Õnneks ema jõudis õue ja kallas koti sisu kiviteele laiali. Tuleroaks said nii arvutilaadija kui ka telefonilaadija, raamatukogust laenatud raamat, rahakott ja spordikott," kirjeldas Annalisa Kesküla. "Õnneks olin arvuti ja trenniriided eelnevalt kotist välja võtnud. Akupank põles õues kiviteel veel edasi, ülejäänud asjad kustusid kiiresti ära."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles