Krooni Selveril algas viimane remondieelne nädal

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Rakvere Krooni Selveri töötajad pakivad viimaseid kaupu enne pisikesele puhkusele suundumist.
Rakvere Krooni Selveri töötajad pakivad viimaseid kaupu enne pisikesele puhkusele suundumist. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Krooni Selver on klientidele avatud veel sellel nädalal. Järgmisest esmaspäevast, 24. oktoobrist suleb kauplus uksed enam kui kuuks ajaks.

AS-i Selver kommunikatsioonijuht Rivo Veski kõneles, et täielikult renoveeritud kauplus avatakse taas 6. detsembril. Veski kinnitusel oli remondiks viimane aeg. "Krooni Selver avati Rakvere Kroonikeskuses 5. oktoobril 2002, seega on kaupluse avamisest möödas juba 20 aastat, mis on sobilik hetk, et viia Selver uude ajajärku."

Remonditööde järel peaks kaupluses olema uusim tehnoloogia, avaram ja helgem sisekujundus. "Kogu kaupluses saab olema kasutusel leedtehnoloogia, kaupluse tehnikavalikul lähtume keskkonnasõbralikest lahendustest. Kogu kaupluse külmapark saab toimima CO2-põhisel külmasüsteemil, mis tagab vanemate analoogidega võrreldes energiakulus kuni viiendiku suuruse kokkuhoiu. Külmasüsteemist tekkiv jääksoojus kasutatakse ära peamiselt Selveri põrandaküttesüsteemis ja tarbevee kütteks, aga võimalusel ka ventilatsioonikütteks," rääkis Veski tehtavatest töödest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles