Haljala vald koondab kultuuri ja spordi ühe juhtimise alla

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Tulevikus peaks Haljala rahvamajast juhitama kogu valla kultuurilist sisu.
Tulevikus peaks Haljala rahvamajast juhitama kogu valla kultuurilist sisu. Foto: Meelis Meilbaum

Seni on Haljala vallas spordiasju ajanud spordikeskus, kultuuritegevus on olnud rahvamaja ja seltside juhtida. Teisipäevasel vallavolikogu istungil sai vallavalitsus aga rohelise tule viia spordi- ja kultuurielu uuest aastast ühe katuse alla.

Valla plaan on liita omavahel Haljala spordikeskus ja Haljala rahvamaja, täpsemalt lõpetab spordikeskus juriidiliselt oma tegevuse ning rahvamaja saab uueks nimetuseks Haljala kultuuri- ja vabaajakeskus ning hakkab sisulist tegevust korraldama nii Haljalas kui ka Võsul, nii Aasperes kui ka Eskul. Ettepaneku poolt hääletas volikogu istungil 13 liiget, vastu oli üks vallavolinik.

Haljala valla kommunikatsioonispetsialist Kent Kerner rääkis, et pärast volikogu heakskiidu saamist korraldatakse konkurss loodava kultuuri- ja vabaajakeskuse uue juhi leidmiseks. Praegu on nii Haljala spordikeskusel kui ka rahvamajal juhid, kelle ametikohad lähevad koondamisele, kuid kellel avaneb võimalus kandideerida uuele kohale. Haljala vallavanem Anti Puusepp lausus, et asutuste juhtidega on tulevikust kõneldud ja nad on plaanist teadlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles