Politsei pidas Rakveres kinni kütusevargustes kahtlustatavad

Merly Raudla
Copy
Kütusevargaid liigub igal ajal.
Kütusevargaid liigub igal ajal. Foto: Arvo Meeks

Politseinikud pidasid tänu tähelepaneliku inimese teatele möödunud nädalal Rakveres kinni kolm veoautodest kütust varastanud meest. Reedel, 14. oktoobril võeti mehed kohtu loal vahi alla.

Kolmapäeva hilisõhtul, 12. oktoobril kella 22.30 paiku teatas tähelepanelik kohalik elanik häirekeskusele, et Rakveres Kreutzwaldi tänaval asuvas parklas toimetavad kolm kahtlast meest pargitud veokite ümber ja tegelevad arvatavasti kütusevargusega. Lisaks andis helistaja jooksvalt häirekeskusele teada, millise autoga mehed liiguvad ja mis suunas.

Teatele kohe reageerinud politseipatrull leidis sündmuskoha lähedalt kirjeldustele vastava auto, pidas kuriteos kahtlustatavad kinni ja toimetas menetlustoiminguteks politseijaoskonda. "Teataja tähelepanelikkus ja operatiivne tegutsemine aitas politseil tabada kütusevargad otse teolt. Kinni peetud autost leiti voolik ja kuus kütusekanistrit, millest neli olid täidetud varastatud kütusega," rääkis Rakvere politseijaoskonna grupijuht Key Paju. "See juhtum on ilmekas näide märkamise olulisusest ja heast koostööst, sest kogukonna turvalisus algab eelkõige meist endist ja igaühe panus on siinkohal oluline."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles