Selgusid sädeinimese ja tuliusina vabatahtliku konkursi nominendid

Merly Raudla
Copy
Aastal 2020 olid sädeinimesteks Ivo Leek ja Lii Undusk, kes leidsid, et kui tunnustatakse, on järelikult õiget asja tehtud.
Aastal 2020 olid sädeinimesteks Ivo Leek ja Lii Undusk, kes leidsid, et kui tunnustatakse, on järelikult õiget asja tehtud. Foto: Marianne Loorents

Taas on käes aeg oma maakonna sädeinimesi ja usinaid vabatahtlikke meeles pidada ja tunnustada. Hääletamine on avatud kuu lõpuni.

Konkursi "Sädeinimene 2022" nominendid on koolijuht ja kohaliku elu edendaja Anne Nõgu, Helen Kukk Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Koja juhatusest, Vainupea külakogukonna eestvedaja Mario Luik, üks Kondivalu kandi kogukonna päeva algatajatest Krõõt Nõmmela-Mehide, kogukonna hing ja sümbol Kristel Allikmäe, Võsu ja kõikide ümbruskonna külade laulu- ja seltsielu traditsioonide eestvedaja Valdek Kilk ja Sirli Vahula, kes edendab kodukandis rahva- ja pärimuskultuuri.

Konkursi "Tuliusin vabatahtlik 2022" nominendid on Ukraina sõjapõgenike pühendunud aitajad Lilian Hering ja Marlen Vihman, vabatahtlik Lääne-Viru Reumaühingu juht Elle Pohlak, Lääne-Virumaa Kurtide Ühingu juht Ene Veeremaa, Lääne-Virumaa Vaegkuuljate Ühingu eestvedaja Merike Freienthal, Kadrina vabatahtlike päästjate meeskonna tegevusse suure panuse andnud Raido Nagel, Lääne-Virumaa harrastusteatri eestvedaja Mardo Leikman, vabatahtlikud seltsilised Liis Lille, Ave Leola, Marina Preismann ja Urve Randma, kogukonnaellu panustaja Irina Semjonova ja Rakvere Waldorfi kooli vabatahtlik Tõnis Pruler.

Oma hääle nominendile saab anda SIIN. Hääletamine on avatud 1. novembrini. Tulemused avalikustatakse tunnustusõhtul 1. detsembril Võsu rannaklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles