Sendisaaga Rakveres viis noorpaari lõpuks Tartusse (1)

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Paar tundi pärast Rakveres pildi tegemist sai noorpaar Tartus teada, et nende käes olevates purkides on 1997,16 euro jagu peenraha.
Paar tundi pärast Rakveres pildi tegemist sai noorpaar Tartus teada, et nende käes olevates purkides on 1997,16 euro jagu peenraha. Foto: Marianne Loorents

Kolmapäeval avanes põnev vaatepilt, kui noormees ja neiu ületasid Kroonikeskuse kõrval Laada tänava, suured purgid kaenlas. Selgus, et suurtesse purkidesse olid nad peenraha kogunud eesmärgiga osta kokku saadud raha eest lennupiletid Austraaliasse.

Mustvees elavad Janno Hinno ja Anastasia Sokolova vahetavad tavaliselt oma peenraha paberrahaks iga kahe kuu tagant. Selle aasta alguses otsustas noorpaar pikemalt sente koguda, et nende eest lennupiletid osta. Kaheksa kuuga sai täis lausa kolm ligi kaheliitrilist purki, mis kaalusid koos sisuga kokku üle kümne kilo.

Noorpaariga põrkas siinkirjutaja kokku Rakvere Swedbanki kontori ukse ees Laada tänaval. Soovisin koos nendega uudistada, kuidas mündivahetuse protseduur välja näeb ja palju õnnestus pea aastaga peenraha purkidesse koguda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles