Tamsalus ei ole ühtegi koori, kuid laululava küsimus kütab endiselt kirgi

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Üllar Neeme (keskel laua taga) on olnud laululava taastamise peamine entusiast. Tema taga toetab lõuga käele endine vallavanem Riho Tell.
Üllar Neeme (keskel laua taga) on olnud laululava taastamise peamine entusiast. Tema taga toetab lõuga käele endine vallavanem Riho Tell. Foto: Andres Tohver

Pagar Üllar Neeme eestvedamisel koguti Tamsalu laululava taastamise toetuseks 563 allkirja. 19. oktoobril toimus kohalikus kultuurimajas paarikümne inimesega avalik arutelu, millal, kuidas ja kas üldse laululava üles ehitada. Laulu ja tantsuga nimelt on asulas lood kurvad.

Arutelul rõhutas Üllar Neeme vajadust ehitada laululava Tamsalu 100 tamme parki. Seal hakkaksid toimuma kohalike koolinoorte laulu- ja tantsupeod, külalisartistide kontserdid, jaanipäevad ja Tamsalu päevad. Mehe sõnul oleksid püsirajatise puhul kulud väiksemad kui igaks ürituseks eraldi renditava välilavaga kaasnevad.

Anne Luup, kes oli kogunud laululava taastamiseks paberile üle poolesaja allkirja, ei olnud saanud arutelule küll füüsiliselt kohale tulla, kuid andis Neeme telefoni kaudu teada oma vankumatust toetusest ettevõtmisele. "Tamsalu inimesed on selle poolt ja on sellega väga nõus," rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles