MTÜ PAIK otsustas toetada kahte projekti

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla Tamsalu kultuurimajas ettekandega esinemas. Publiku seas hakkas silma ka Tapa vallavanem Valdo Helmelaid, kuid Vinni vallavanem Rauno Võrno kohale tulnud polnud.
Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla Tamsalu kultuurimajas ettekandega esinemas. Publiku seas hakkas silma ka Tapa vallavanem Valdo Helmelaid, kuid Vinni vallavanem Rauno Võrno kohale tulnud polnud. Foto: Andres Tohver

PAIK ehk Pandivere arengu ja inkubatsiooni keskus kogunes oktoobri keskel Tamsalu kultuurimajja koosolekule, et arutada, mis juba tehtud ja mis teoksil. PAIK-i kaudu teevad koostööd Tapa, Väike-Maarja ja Vinni vald.

Et koosolekul oleks kvoorum koos, peab sellest osa võtma üle poole liikmetest. Kolme valla peale on PAIK-il liikmeid 40, kellest Tamsalu kultuurimajja tuli kaks kolmandikku. Väike-Maarja vallavanema Indrek Kesküla sõnul otsustati edasi minna roheliste kogukondade projektiga ja noorteprojektiga, mis tegeleb Pandivere piirkonna mainega.

Roheliste kogukondade projekt on suunatud koolitusele. “Räägitakse väga palju, et meil oleks rohelised kogukonnad, aga pigem on vaja mõtteviisi muutust nii kooliõpilastel, kohalike omavalitsuste töötajatel kui ettevõtjatel. See oleks vaimne hüpe koos Tallinna tehnikaülikooli teadlastega,” selgitas Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles