Milleks osaleda muusikaviktoriinil?

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
"Kurat, mis lugu see oligi?" Võistkond "Georg Ots on minu hõumi" teatrikohviku muusikaviktoriinil.
"Kurat, mis lugu see oligi?" Võistkond "Georg Ots on minu hõumi" teatrikohviku muusikaviktoriinil. Foto: Helen Solovjev

Rakveres alustas hiljuti uut hooaega kaks musaviktoriinisarja. Esimest korda võtsin nõuks panna kokku oma võistkonna, et osaleda mõlemal kogu hooaja jooksul. Võite soovida meile edu, aga võite tulla ka konkurendiks.

Miks osalevad inimesed muusikaviktoriinidel? Sama hästi võib ju küsida, et miks inimesed üldse teevad mingeid asju, milleks ennast kodust välja peab ajama, kui seda otseselt eluks püsimiseks vaja ei ole. Miks käib osa inimesi peale tööd trennis või saab kokku, et mängida kaarte või lauamänge? Aga miks mitte?

Teatrikohvikus korraldab viktoriini teatri helitehnoloog Andres Raja. Iga ürituse tarbeks on ta kampa kutsunud uue kaaslase, kellega kahasse mõeldakse välja küsimused. Igal üritusel on oma märksõna ehk mingi läbiv teema, mis ühendab kõik küsimused tervikuks. Pealkirja all "RT muusikaviktoriin" on asi seal toiminud juba aastaid, sestap on välja kujunenud üsna kindlad seltskonnad, kes võistlevad. Toimub see kord kuus, enamasti teisipäeviti, järgmine on kavas 8. novembril.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles