Palermo terviserajalt varastati taas välikäimla

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Palermo terviseraja ääres on nüüd juba kolmas välikäimla, sest eelmised kaks varastati ära.
Palermo terviseraja ääres on nüüd juba kolmas välikäimla, sest eelmised kaks varastati ära. Foto: Ain Liiva

Millalgi oktoobri alguses, ilmselt 4. või 5. oktoobril, varastati Rakvere külje alt Palermo terviserajalt taas välikäimla. Eelmine selline majake läks samast kohast kaduma vähem kui poolteist aastat tagasi.

Linna spordiobjekte haldab Rakvere spordikeskus. Uue välikäimla rentimine toob neile kaasa lisakulu, sest eelmine tuleb omanikule kinni maksta. "Ja see ei ole odav lõbu," tõdes spordikeskuse direktor Ave Sats. "Oleme arve saanud ja välikäimla omanikule Kemmerlingile tuleb kahju hüvitada – pole valikut."

​Sats selgitas, et igal välikäimlal on peal seerianumber ja pole päris võimatu, et Palermost varastatu üles leitakse. "Seerianumbri saab muidugi maha kratsida, Kemmerlingi logo eemaldada, aga sellegipoolest loodan – ehk on keegi midagi märganud. Ma ei tea, kas kahe välikäimla varguse taga on üks ja sama organisatsioon või inimene, aga see ei saa ju ometi märkamata jääda, kui kellegi hoovi või maakodu juurde on äkki tekkinud kirjeldusele vastav välitualett. Küllap see ikka kellegi suvilasse läks, selliseid asju ei varastata niisama."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles