Uus parkla raudteejaama juures seisab praktiliselt tühjana, sest seal parkimisel on ajaline piirang

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Raudteejaama uus parkla pole sugugi populaarne, sest auto tohib seal seista vaid tunni. Vasakul nähtava maja kõrval on piiranguteta parkla, aga seal polnud parkijaid üldse, sest jääb raudteejaamast kaugele.
Raudteejaama uus parkla pole sugugi populaarne, sest auto tohib seal seista vaid tunni. Vasakul nähtava maja kõrval on piiranguteta parkla, aga seal polnud parkijaid üldse, sest jääb raudteejaamast kaugele. Foto: Ain Liiva

Rakvere raudteejaama juures valmisid koos renoveeritud Jaama puiesteega uued parklad, aga need seisavad praktiliselt tühjana, sest jaamale lähimas parklas tohib seista vaid tund aega. Samas on autosid täis vana korrastamata seisuplats, kuna seal piiranguid pole. Abilinnapea Kert Karus väidab, et selline olevat olnud linnaelanike soov.

Parklaid on nüüd raudteejaama juures igale maitsele. Kui mööda Jaama puiesteed kesklinna poolt tulema hakata, on kõigepealt uus ja ilma igasuguste piiranguteta parkla. Täna pärastlõunal polnud seal ühtegi sõidukit – rongireisijate jaoks jääb see lihtsalt kaugeks.

Järgmine uus parkla asub Pätsi kohviku vastas. Seal tohib seista vaid tunni ja mainitud ajal oli seal viis-kuus kasutajat – ilmselt kohviku külastajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles