Sünnipäev Virumaa Teataja saab vanemaks ja kutsub külla

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal jäi avaliku sünnipäevanädala pidamine koroonast tingituna katki, kuid magusad ampsud olid siiski olemas. Sel aastal saavad sõbrad kah ampsu.
Eelmisel aastal jäi avaliku sünnipäevanädala pidamine koroonast tingituna katki, kuid magusad ampsud olid siiski olemas. Sel aastal saavad sõbrad kah ampsu. Foto: Ain Liiva

Virumaa Teataja tähistab 17. novembril 97. sünnipäeva ja kutsub sel puhul ka külalisi: nii toimetuse ruumidesse lahtiste uste päevale kui ka eriilmelistele peoõhtutele. Klaase saab kokku lüüa kahel õhtul, nii Rakvere uusimas kui ka vanimas peopaigas – Mullistuudios ja Kära Kantsis.

Kui lõbusaid tegemisi jagub tervesse sünnipäevanädalasse, siis toimetuse lahtiste uste päev leiab aset neljapäeval, 17. novembril. Kõik huvilised on oodatud vaatama, kus ja kuidas ajaleht sünnib, ajavahemikus kella 10–15.

Samal õhtul kell 19 algab pidupäevane salongiõhtu Rakveres Pika tänaval asuvas Mullistuudio vinoteegis. Seal valivad kuni öörahuni muusikat peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi ja ajakirjanik Mart Rauba.

Sünnipäevanädalale paneb punkti laupäevane pidu Kära Kantsis. Ka seal vastutavad muusika eest meie ajakirjanikud. Lisaks on plaate keerutama kutsutud erikülaline – DJ Georgi Lintmakk ehk konkursi "Virumaa suvesaund 2022" võitnud bändi Onkel Jonkel solist Georg Eessaar. Baaris on jooke valamas ajakirjanik Veiki Ojaperv ja oodata on ka üllatusi.

Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi sõnul on 97 aastat ühele ajalehele üsna soliidne vanus, aga pikk tee on veel minna. Selleks et töö sujuks, tuleb aga osata ka puhata. "Sünnipäevanädalal tahame ühendada töö ja puhkuse ning ühtlasi öelda suure aitäh oma lugejatele ja sõpradele," ütles Eva Samolberg-Palmi.

"Kui Virumaa Teataja ühel hea päeval 197 saab, siis tähistame veel uhkemalt!" lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles