Viru malev tähistab Kaitseliidu 104. sünnipäeva ettevõtmisega "Isadepäev Rakveres 2022"

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kaitseliidu Viru malev.
Kaitseliidu Viru malev. Foto: Indrek Jurtšenko

Pühapäeval, 13. novembril toimub Rakvere spordihallis ja selle ümbruses kogupereüritus "Isadepäev Rakveres 2022", mille korraldavad Kaitseliidu Viru malev ja Rakvere spordikeskus.

Isadepäevast võtavad peale korraldajate osa politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, 1. jalaväebrigaadi ja NATO liitlaste esindajad, kes toovad Rakvere spordihoone parklasse ja Kastani puiesteele põnevat tehnikat.

"Viru maleval on hea meel sellist üritust koos Rakvere spordikeskusega korraldada," ütles Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu. 

Rakvere spordihoones korraldavad temaatilisi töötubasid noorkotkaste Viru malev, kodutütarde Viru ringkond, Rakvere avatud noortekeskus, Punane Rist, JELD-WEN Eesti AS, Loomepisik, Athena Maja huvikool, JJ-Streeti tantsukool ja teised. Kehakinnituseks pakuvad suppi ja pannkooke naiskodukaitse Viru ringkonna naiskodukaitsjad ning kodutütarde Viru ringkonna noored.

"Meie toimkonnal on hea meel pakkuda peredele mõnusat ja harivat ajaveetmisvõimalust," ütles ürituse peakorraldaja, noorkotkaste Viru maleva pealik Peep Puusik. "Tegevusi jätkub kõikidele nii majas sees kui selle ümbruses. Esmakordselt näeb avalikus kohas peale muu tehnika suisa kahte erinevat tanki, mida minu teada Eestis analoogsetel üritustel varem pole olnud. Ja ilmateade lubas ka head ilma, seega kindlasti tasub kohale tulla.“

Kõik tegevused on isadepäeval tasuta ja need on kavas kella 12–16.

Viimati toimus niisugune üritus Rakveres 2019. aastal. Toona oli peakorraldaja Eesti kaitsevägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles