Rakvere abipolitseinik pälvis tunnustuse

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Politsei- ja piirivalveameti aastapäeval pälvis teeneteristi hõbemedali Rakvere politseijaoskonna abipolitseinik Hannes Konist.
Politsei- ja piirivalveameti aastapäeval pälvis teeneteristi hõbemedali Rakvere politseijaoskonna abipolitseinik Hannes Konist. Foto: Reelika Riimand

Eelmisel nädalal eesti rahva muuseumis toimunud politsei- ja piirivalveameti aastapäevaüritusel anti teeneteristi hõbemedal Rakvere politseijaoskonna abipolitseinikule Hannes Konistile.

Abipolitseiniku vormi sai Konist selga üksteist aastat tagasi ning tänaseni näeb teda järjepidevalt nii patrullimas kui ka ennetustegevuste juures. Eeskuju on mees andnud ka oma pojale Alarile, kes on samuti abipolitseinike ridades.

Kolleegid nimetasid tänavu 70 aasta juubelit tähistavat Konistit suure pühendumisega, usaldusväärseks, järjekindlaks ja koostööaltiks meheks, kellega võib iga kell luurele minna. Lisaks tema panusele turvatunde loomisel ühiskonnas toodi välja tema sportlikkust – Konist ei pelga spordiradadel mõõtu võtta endast palju noorematega ja tema tulemused on sealjuures muljet avaldavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles