Vinni poistebande on ka Pajustis sigadusi korraldanud

Merly Raudla
Copy
Kolm poissi läksid pärast vargust ja laamendamist töökoja hoovis seisnud valgesse rekasse peatäit välja magama ning jäid hommikul vahele. Foto on illustratiivne.
Kolm poissi läksid pärast vargust ja laamendamist töökoja hoovis seisnud valgesse rekasse peatäit välja magama ning jäid hommikul vahele. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

Sel nädalal filmiti Vinni-Pajusti gümnaasiumis peksuvideo, mis pani paljusid lapsevanemaid koolivägivalla teemal sõna võtma. Selgus, et lisaks koolis vägivallatsemisele käib teatud kamp poisse asula vahel pahandust tegemas. Poistebande teod on tuttavad Pajusti inimestelegi.

Pajustis autoremonditöökoda pidav Birger Rasmussen põrkus poistebandega suvel. 26. juulil kell 21.44 tuli mehele häireteade. Ettevõtjal on garaaži juures kaamerad ning sealt oli näha, kuidas kolm poissi katsuvad uksi. Kui Rasmussen vähem kui viie minutiga garaaži juurde jõudis, olid poisid juba kadunud. Eks mehehakatistel hakkas suvevaheajal igav ning kolmene punt läks kõrvalasula elu kaema.

Rasmussenil oli garaaži ees haagissuvila, mille mees plaanis korda teha. Poisikesed olid aga nende mõne minutiga seal sees juba sellise laastamistöö teinud, et kogu kupatus tuli maha kanda. "Nad olid nii kõvasti mürglit teinud, et sein ja põrand olid lahti," kirjeldas ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles