Kes väärib Vaimsuse auhinda?

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Otsitakse õpetaja, loodusloolase, ajakirjaniku, linnavolikogu liikme, kirjamehe, kirjandusloolase, seltsitegelase Juhan Kunderi vaimsuse kandjat. 
Otsitakse õpetaja, loodusloolase, ajakirjaniku, linnavolikogu liikme, kirjamehe, kirjandusloolase, seltsitegelase Juhan Kunderi vaimsuse kandjat. Foto: Tairo Lutter

Juhan Kunderi rahvakool otsib taas Vaimsuse auhinna nominente.

Vaimsuse auhinda annab Juhan Kunderi Selts ja selle õigusjärgne järglane Juhan Kunderi rahvakool välja juba kolmandat korda.

Varem on laureaadi tiitli pälvinud ajaloolane Odette Kirss (2012) ja muusik Peep Pihlak (2016).

Vaimsuse auhinna laureaat kuulutatakse välja iga nelja aasta tagant, kuid kaks vahepealset koroonaaastat on lükanud konkurssi veidi edasi.

Nominente otsitakse inimeste hulgast, kes viimase kahe aasta jooksul on Rakveres ja Lääne-Virumaal paistnud silma valdkondades, kus kirja- ja koolimees ning ühiskonnategelane Juhan Kunder Rakveres aktiivselt tegutses: õpetaja, loodusloolane, ajakirjanik, linnavolikogu liige, kirjamees ja kirjandusloolane, seltsitegelane.

Auhinna eesmärk on ergutada ja tunnustada rahvuskultuuri-, ühiskonna-, haridus- ja seltsitegevust Rakveres ja Lääne-Virumaal.

Nominente saab esitada 30. novembrini Juhan Kunderi Seltsi kodulehelt leitava lingi abil, täites ankeedi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles