Kaidi Kivioja sai MK-etapil Tšiilis juurde enesekindlust

Merly Raudla
Copy
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Toomas Timmermann

Tšiilis Viña del Maris peetud maailmakarikasarja etapil teenis meie maakonna triatleet Kaidi Kivioja naiste konkurentsis 24. koha.

Sprindidistantsil peetud võistlusel ujus Kivioja 750 meetrit ajaga 10.41, sõitis 20 kilomeetrit rattaga ajaga 28.43 ning jooksis viis kilomeetrit 18.14-ga. Koguaeg 58.42 andis Eesti parimale naistriatleedile 24. koha. Võistluse võitis prantslanna Sandra Dodet ajaga 57.13.

"Mu ujumine läks hästi, kaotus esimestele oli väiksem kui tavaliselt," analüüsis Kivioja võistlust ja lisas, et tundis ennast ratta peal väga hästi. "Jõudsin jälitajate gruppi juba esimese ringi keskel ning esimesse gruppi teise ringi ajal. Hea tunne oli olla võistluses täiesti sees ja gruppi vedades ka võistlust juhtida – ma pole seda tunnet ammu tundnud," rääkis Kivioja ja lisas, et väike ebaõnnestumine vahetusalas pani teda jooksu alguses kohe esimesi taga ajama. Ilmselt selle tõttu alustas meie sportlane liiga kiiresti. "Mu jooksujalad ei olnud sel päeval lihtsalt piisavalt head. Kindlasti on mul sellest võistlusest palju positiivset kaasa võtta – sain tagasi enesekindluse ja teadmise, et kui kõik kolm ala tulevad mu võimetele vastavalt välja, suudan teha tulemust, millega saab rahul olla," jätkas Kivioja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles