Martti Juhkami valiti ühisliiga parimaks diagonaalmängijaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (blokis).
Martti Juhkami (blokis). Foto: Andres Haabu / Postimees

Rakverest sirgunud noore võrkpalluri, praegu võistkonnas Tartu Pere Leib mängiva Martti Juhkami (blokis) valisid treenerid Schenkeri liiga 2011/2012 hooaja sümboolsesse seitsmikusse kui ühisliiga parima diagonaalmängija.


Tartu ülikoolis õppiv Juhkami tegi viimati suurepärase esituse läinud pühapäeval Audentese spordihallis peetud Schenkeri liiga haaravas finaalis, kus aitas resultatiivseima mängijana oma võistkonnal alistada tiitlikaitsja Tallinna Selveri meeskonna. Kohtumine lõppes tartlaste võiduga 3:2 (27:25, 21:25, 13:25, 25:17, 15:13), Juhkami arvele jäi parimana 21 punkti.

Rakveres võrkpallurikarjääri alustanud palluritest kuulus võitjate rivistusse veel Elia Lulla ning peatreenerina juhendas meeskonda oma noorusele vaatamata väga meisterlikult samuti Rakverest pärit võrgumees 28aastane Rainer Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles