Viru ringkonna aasta naiskodukaitsja on nooremseersant Reet Saari

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Viru ringkonna esinaine Lea Matusorg (keskel) tunnustamas Viru ringkonna aasta naiskodukaitsjat. Tseremooniat jälgib Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu.
Viru ringkonna esinaine Lea Matusorg (keskel) tunnustamas Viru ringkonna aasta naiskodukaitsjat. Tseremooniat jälgib Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu. Foto: Indrek Jurtšenko

Möödunud nädala lõpul pärjati Tamsalu kultuurimajas Viru ringkonna aasta naiskodukaitsja tiitliga Reet Saari, kes viie aasta jooksul on panustanud riigikaitsesse ligikaudu 2000 vabatahtlikku tundi ja juhib kirde maakaitseringkonna jalaväekompaniis naiskodukaitsjatest koosnevat jagu.

Viru ringkonna esinaine Lea Matusorg ütles, et Reet on suurepärane juht ja eeskujuks kõigile teistele liikmetele. "Ta on konkreetne ja aus, nõuab teistelt, kuid samas oskab arvestada jaoliikmete tugevate ja nõrkade külgedega."

Rakvere jaoskonna esinaine Kaja Tammeoks lisas, et Reet oskab juhina näha tervikpilti, aga samas arvestab ta iga inimese tugevate ja nõrkade külgedega. "Tunnustab ja motiveerib, kuid kui vaja, suunab tähelepanu parandust nõudvatele kohtadele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles