Kadrina mehe eestvedamisel toimub maailmakarikaetapp

Copy
Vahur Leemets (paremal) ja Robert Peets Eesti Suusaliidu murdmaasuusatamise pressipäeval Tallinna lauluväljakul.
Vahur Leemets (paremal) ja Robert Peets Eesti Suusaliidu murdmaasuusatamise pressipäeval Tallinna lauluväljakul. Foto: Tairo Lutter

Järgmise aasta 21. märtsil Tallinna lauluväljakul korraldatava uudse kontseptsiooniga murdmaasuusatamise maailmakarikasarja vabatehnikasprindi ettevalmistused käivad täies hoos. Kõike seda ohjab Kadrina mees Vahur Leemets.

Võistluste direktori Vahur Leemetsa sõnul on töömahukas korraldus igati graafikus. “Arvestades, et võistlus toimub pimedas, tuleb muretseda valguspark, et nii kohalviibijale kui ka televaatajale edastada kvaliteetne pilt. Esimeste pikemate külmadega alustame ka kunstlume tootmisega, meetripaksuse lumekihiga katame 750-meetrise võistlustrassi,” rääkis Leemets.

Korraldusmeeskond pakkus FIS-ile (Rahvusvaheline Suusaföderatsioon) välja n-ö light travel’i võimaluse. Kui muidu reisivad võistkondadega kaasa suured määrdebussid sadade paaride suuskadega, siis esimest korda maailmakarikasarja etapil tehakse suusahooldus määrdepartneri määratud tootega ning võistlusrajale riikide hooldemeeskondi enam suuski proovima ei lasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles