Suurima toetuse Lääne-Virumaal saab MTÜ Kehala

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Telesaate “Õhtu!” tegijad Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov ning autoralli kaardilugeja Raigo Mõlder (vasakult teine) ja Georg Gross (neljas).
Telesaate “Õhtu!” tegijad Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov ning autoralli kaardilugeja Raigo Mõlder (vasakult teine) ja Georg Gross (neljas). Foto: Ain Liiva

Keskerakond on ühe osa oma katuserahast, 20 000 eurot, eraldanud MTÜ-le Kehala, mis tegeleb samanimelise autospordikeskuse arendamise ja haldamisega.

Mittetulundusühingu juhatuse liige Georg Gross kuulis vastavat uudist alles ajakirjanikult. “See on väga positiivne, et märgati üht regionaalset ettevõtmist ja otsustati meid toetada,” lausus ta. “Me otseselt ei küsinud sel korral toetust, aga küllap on nähtud, millise aja, raha ja ressursi oleme ettevõtmisesse panustanud. See kõik on seni toimunud vaid erainitsiatiivil, me pole varem kompleksi rajamiseks riiklikku toetust saanud, samal ajal kui teisi sarnaseid autospordikomplekse on Eestis toetatud. Küll on MTÜ-le Kehala ka varem eraldatud väikest katuseraha.”

Tema sõnul on MTÜ Kehala varem küsinud toetust EAS-ilt, kuid ei ole saanud. “Öeldi, et me jäime esimesena joone alla. See oli küll rõõmustav, et pingerivis nii kõrgele jõudsime, aga selle teadmisega polnud midagi peale hakata. Pole vahet, kas jääd toetusest ilma esimese või viimasena,” mainis MTÜ Kehala juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles