Nõnda jagunesid katuserahad Lääne-Virumaal

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Üle Eesti otsustasid saadikud palju toetust anda usuliikumistele. Rakvere Kolmainu kogudust toetab kaks erakonda.
Üle Eesti otsustasid saadikud palju toetust anda usuliikumistele. Rakvere Kolmainu kogudust toetab kaks erakonda. Foto: Marianne Loorents

Erakonnad avaldasid, kuidas nad soovivad jagada katuserahasid.

Iga riigikogu liige sai esitada oma ettepanekud regionaalsete investeeringute ehk nõndanimetatud katuseraha jagamiseks järgmise aasta riigieelarvest. Jagamisele läks neli miljonit eurot ehk igal saadikul oli võimalik eraldada 40 000 eurot just sellele organisatsioonile või ettevõtmisele, mida tema soovib toetada. Alljärgnevalt on esile toodud Lääne-Virumaale eraldatud katuserahad. Saadik on oma otsuses vaba ja võib eraldada toetussumma ka üleriigilisele ettevõtmisele või mõnes teises maakonnas tegutsevale organisatsioonile.

Reformierakond tõi nimeliselt esile, millist ettevõtmist keegi toetas. Allolevas tabelis esitatud reformierakonna toetuste puhul on ettepaneku tegijaks Marko Torm. Ülejäänud erakonnad jäid nimistu esitanud saadikute puhul anonüümseks. Läänevirulastest on riigikogus esindatud Marko Torm (reformierakond), Siret Kotka ja Kaido Höövelson (keskerakond), Anti Poolamets (EKRE), Indrek Saar (SDE) ja Üllar Saaremäe (Isamaa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles