Reformierakond avalikustas esinumbrid, Isamaa nimekirja

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Poliitik Hanno Pevkur teadis ilmselt juba kevadel, et tuleb kandideerima Lääne-Virumaale, ning seepärast on ta osalenud jõudumööda siinsetel avalikel üritustel, et valijad teda ei unustaks.
Poliitik Hanno Pevkur teadis ilmselt juba kevadel, et tuleb kandideerima Lääne-Virumaale, ning seepärast on ta osalenud jõudumööda siinsetel avalikel üritustel, et valijad teda ei unustaks. Foto: Ain Liiva

Reformierakond avalikustas täna hommikul riigikogu valimiste kandidaatide nimekirja esinumbrid valimisringkondades, erakond Isamaa ütles samal ajal välja kõigi Lääne-Viru valimisringkonnas kandideerijate nimed.

Reformierakonna esinumber Lääne-Virumaal oli Virumaa Teataja veergudel tegelikult juba varem välja öeldud – see on kaitseminister Hanno Pevkur.

Isamaa nimekirja esinumber Lääne-Virumaal on riigikogu liige Üllar Saaremäe. Temale järgnevad riigikontrolli audiitor Sigrid Nuutre, ettevõtja Marko Pomerants, Rakvere abilinnapea Kert Karus, Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum, Rakvere haigla kõrva-nina-kurguarst Tõnis Pruler ja Tapa vallavolikogu esimees Alari Kirt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles