Ülle Lichtfeldti tähelend: tulelõõmast vaikusse

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Krooni ja trooni ümbritseb armastuse tuli.
Krooni ja trooni ümbritseb armastuse tuli. Foto: Kalev Lilleorg

”Tantsud tähtedega” finaalvõistluse pinevaimal hetkel vaatab “Avatari” maailmas ja tuleleekides karastunud tantsutäht Ülle peeglisse ning astub koos treener Markoga ... vaikusse. Mis ootab paari peegli taga?

Telesaate “Tantsud tähtedega” finaalis säravad vaatajate ja kohtunike terava pilgu ees Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine, Jüri Ratas ja Kristina Tarmet ning Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav. Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine valisid taasesituseks aeglase fokstroti ja tantsivad rahva soovil uuesti tša-tša-tšaad. Sõutants “Vaikus” viib paari peegli sisse ja tantsumaailma sügavusse. Viimast korda sel hooajal kõlab kohtunike kiituste ja märkuste kaskaad ning tantsusõbrad saavad oma lemmikuid hääletamisega toetada, panustades võitlusse vähiga.

Tantsutäht Ülle Lichtfeldt ütles, et eelmine saade, kus nad Markoga esitasid tuletantsulise quickstep’i ja kelmika räpisamba, oli pilgeni täis emotsioone ning tema ja Marko Mehise finaalipääs lõi tunded lakke. “See oli Markole ja mulle väga tähtis. Ta on nakatanud mind võitlus- ja võistlusvaimuga. Kuigi kartsin nii quickstep’i kui ka sambat väga, siis tegelikult oli ikka väga äge. Oli uhke ja ülev tunne. Eufooria. Nagu pärast kordaläinud esietendust,” tunnistas näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles