Lääne-Viru aasta ettevõte ⟩ Lääne-Virumaa ettevõtjad kogunevad aastagalale

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Konverentsisaal on külaliste vastuvõtuks valmis.
Konverentsisaal on külaliste vastuvõtuks valmis. Foto: Ain Liiva

Täna toimub Lepnal OG Elektra konverentsisaalis suur galaõhtu, kus austatakse 2022. aasta Lääne-Viru maakonna tublimaid ettevõtteid ja ettevõtjaid. Pidulik üritus algab kell 18.

Välja kuulutatakse aasta õpilasfirma, julge alustaja, toidutoode, toode ja loomulikult Lääne-Viru aasta ettevõte 2022. Antakse üle rinnamärgid "Hea ettevõtja" ning eriauhinnad Coopilt ja ettevõtjate klubilt Wesenbergh.

​Toimub ka arutelu teemal "Kas energiat jätkub?!", mida juhib Nele Rogenbaum Ida-Viru ettevõtluskeskusest ja kus osalevad suhteterapeut Kristiina Isand-Savinski, Rain Pärn Estonian Cellist ja ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministeeriumi nõunik Märt Ots.

Õhtut juhib näitleja Margus Grosnõi.

​Ettevõtlusgala korraldajateks on Lääne-Viru arenduskeskus, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) ja Virumaa Teataja.

VIROL-i juhatuse esimees Einar Vallbaum ütles, et ka ettevõtjad vajavad ja tahavad tunnustust – näidaku nad seda avalikult siis välja või mitte. "Meil on ettevõtlik maakond," kinnitas ta. "On ettevõtteid ja ettevõtjaid, kes on tegutsenud kogu taasiseseisvumise aja, samas on palju uusi ja tublisid tulijaid."

Vallbaum kinnitas, et seekordne austamisõhtu ei jää viimaseks, kuigi peakorraldaja arenduskeskus saab õige pea ajalooks. "Arenduskeskus liidetakse VIROL-iga ja VIROL võtab lihtsalt korraldamise üle," kinnitas ta. "Algselt korraldas ju sarnast üritust maavalitsus, mis likvideerimise järel andis teatepulga üle arenduskeskusele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles