Lääne-Virumaa aasta toidutoote nominendi Päts OÜ (Pätsi Sahver) hapukapsaleib seob uudsel viisil Eesti traditsioonilisi maitseid, et pakkuda mekkijale mõnusat elamust. Pätsi Sahvri eestvedaja Kaja Hallik rääkis, et hapukapsaleiva loomine käis väga lihtsalt. “On olemas meile meelepärased komponendid ja tuli idee eestlastele omaste toiduainetega katsetada,” ütles ta. Kaja Halliku sõnul soovivad nad pakkuda klientidele uusi maitseid ja üllatusi. “Hapukapsaleib kindlasti on seda,” lausus ta. “Tuttavad komponendid kokku moodustavad huvitava maitse.”
Tellijale
Hapukapsaleib vürtsitab sügist ja jõuluaega
Kaja Hallik nimetas, et tegu on maheda, veidi sepikut meenutava tootega, millele annavad huvitava nüansi köömned. “Hapukapsaleib sobib rohkem sellisesse ilma, nagu on praegu, see on rohkem sügise- ja talvetoode, mille maitse pakub sööjale üllatust. Väga hea on see leib röstitult, nii saab hapukapsas veel ühe nüansi juurde.” Ta lisas, et hapukapsaleivale on tulnud ostjatelt väga palju head tagasisidet.