Võit! Ülle ja Marko tantsivad kuldses tähesäras

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Saate "Tantsud tähtedega" finaal: "Vaikus" viis peegli kaudu Ülle Lichtfeldti ja Marko Mehise hapra ja põgusa kohtumiseni imelises tantsumaailmas.
Saate "Tantsud tähtedega" finaal: "Vaikus" viis peegli kaudu Ülle Lichtfeldti ja Marko Mehise hapra ja põgusa kohtumiseni imelises tantsumaailmas. Foto: Konstantin Sednev

Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine on saate "Tantsud tähtedega" võitjad! 

Finaalsaates, kus Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine võtsid kolmes tantsus mõõtu Jüri Ratase ja Kristina Tarmeti ning Ragnar Klavani ja Kerttu Tänavaga, püsis pinge viimase hetkeni, sest kohtunikud jagasid punkte heldelt. 

Ülle Lichtfeldti ja Marko Mehise sügava mõttega, graatsiline ja hingestatud sõutants "Vaikus" tõi vaatajatele ja hindajatele pisarad silmi ning sellele aplodeeris püsti seistes nii publik kui ka žürii. 

Tša-tša-tšaa, ms esimeses saates jäi muusikaga tekkinud eksimuse tõttu veidi kobavaks, oli "Tantsud tähtedega" kõige karmima kohtuniku Martin Parmase hinnangul peaaegu täiuslik. Aeglane fokstrott, mille eest teeniti varem hindajatelt seitse punkti, esitati nüüd maksimumpunktide vääriliselt. 

Võrdselt 120 punktiga esikohta jaganud Ülle Lichtfeldti ja Marko Mehise ning Jüri Ratase ja Kristina Tarmeti duelli tõi selguse rahvahääletus. Teenitud võidukarika pälvisid Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine. Õnnitleme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles