Oleg Gross kutsub ettevõtjaid üles annetama ukrainlastele generaatoreid ja sooje riideid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Viimati annetas Oleg Gross ukrainlastele bussi. Lisaks sõidukile läks Ukraina poole teele hulk seal vajalikke tekke-patju.
Viimati annetas Oleg Gross ukrainlastele bussi. Lisaks sõidukile läks Ukraina poole teele hulk seal vajalikke tekke-patju. Foto: Ain Liiva

OG Elektra omanik Oleg Gross, kes Vene-Ukraina sõja algusest saati on väga paju ukrainlasi toetanud, kutsub Lääne-Viru ja teisi ettevõtjaid koonduma ning annetama ukrainlastele generaatoreid, kuna venelased pommitavad järjepidevalt Ukraina energiataristut.

"Ma ise panen omalt poolt kindlasti teele viis generaatorit ja veel sooje riideid, pleede, tekke," lausus Gross. "Aga üks ja sama seltskond kõike ei suuda. Paraku jääb järjest vähemaks neid ettevõtjaid, kes ukrainlasi reaalselt aitavad. Meil Lääne-Virus on ju tublid ja tugevad ettevõtted, võtame end kokku ja teeme veel ühe suure ja korraliku kingi."

Gross kinnitas, et kogu saadetis jõuab otse sihtgrupini. "Mul on otsene kontakt Sergei Krivenkoga, kes need asjad kohale toimetab. Kõigi tema vahendatud seniste saadetiste teekond on dokumenteeritud ja videosse võetud, ma olen sada protsenti kindel, et asjad jõuavad kiiresti abivajajateni," kõneles Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles