Rakverlane püüdis võidu toonud ahvena

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepsil peetud kalapüügivõistlusel esimest korda osalenud Andres Suvele naeratas õnn priske ahvena näol.
Pepsil peetud kalapüügivõistlusel esimest korda osalenud Andres Suvele naeratas õnn priske ahvena näol. Foto: Erakogu

Laupäeval Peipsi järvel peetud kalapüügivõistlusel “Kasepää kala 2012” sai peaauhinna priske ahvena kinni püüdnud Andres Suvi Rakverest.

Andres Suvi püüdis Peipsil kinni 800grammise ahvena, mida autasustamisel rõõmsalt ka koosolijatele näitas. Õnnelik kalamees oli aga nii rõõmus, et see auhind võttis teda sõnaahtraks.

Ta rääkis, et kuigi käib kalal tihti, osales Peipsil peetud kalapüügivõistlusel esimest korda. “See, et kohe võit tuli, mõjus lausa ehmatusena,” ütles üllatunud mees.

Virumaa kalastaja võidust rõõmu tundnud paljude kalapüügivõistluste korraldaja Allan Jaakus uskus, et Andres hakkabki nüüd võidust innustatuna kalapüügivõistlustel kaasa lööma. “See ahven oli nii suur, et mahtus napilt läbi jääaugu,” kommenteeris Jaakus.

Auhinnaks sai Andres Suvi elektroonikapoe kinkekaardi 300 euro väärtuses.

Kalapüügivõistluse “Kasepää kala 2012” korraldasid Kasepää vallavalitsus, Mustvee harrastuskalastajate klubi ja internetiportaal kalale.ee.

Tuulisest ilmast hoolimata osales võistlustel koguni 112 kalastajat. Ettevõtmise käigus korraldati eraldi Eesti meistrivõistlused kalandussportlastele, mida korraldas Eesti Õngitsejate Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles