Koduseadmete paigutamine: kuhu käib pesumasin ja kas kuivati võib selle peale panna?

, Samsung Eesti koduseadmete valdkonna tootekoolitaja
Copy
Pesukuivati võib pesumasina peale panna, kuid masinad peavad suuruselt omavahel sobima ning kahe masina vahel peab olema riiul või spetsiaalne kinnitus.
Pesukuivati võib pesumasina peale panna, kuid masinad peavad suuruselt omavahel sobima ning kahe masina vahel peab olema riiul või spetsiaalne kinnitus. Foto: Samsung Eesti

Koduseadmete kohta levib palju nõuandeid nende kasutamisest, pesuprogrammide valikust, külmkapi temperatuuridest ja toidu paigutusest. Kuhu aga koduseadmed üldse panna tuleks? Kas kuivati võib pesumasina peale panna? Kas ahju võib külmiku kõrvale panna?

Kuivati pesumasina peal

Lihtne vastus on jah, seda võib teha. Siiski tuleb siin mõnda asja meeles pidada. Esiteks ei tohiks kuivatit asetada lihtsalt pesumasina peale, vaid nende vahel peaks olema eraldi riiul või muu vahelüli. Pesumasinatele ja kuivatitele on üksteise peale asetamiseks võimalik osta spetsiaalne kinnitus, mis laseb seadmeid üksteise peale panna. Kui kuivati lihtsalt niisama pesumasina peale asetada, võib see jääda ebastabiilseks, mis on ohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles