Vinni lasteaias laamendasid ja lõhkusid lapsvandaalid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Vinni lasteaia direktor Siivi Ebber on väga õnnetu: liiklusvankril on klaas ja uksed lõhutud, liiklusmärgid on puruks pekstud.
Vinni lasteaia direktor Siivi Ebber on väga õnnetu: liiklusvankril on klaas ja uksed lõhutud, liiklusmärgid on puruks pekstud. Foto: Ain Liiva

Vinni lasteaias laamendasid teisipäeva õhtul vandaalid, hinnanguliselt 13–14-aastased teismelised, kes lõhkusid ära liiklusvankri ja sellega komplektis olevad liiklusmärgid. Tegu on näha ka turvakaameras, politseile on tehtud avaldus.

Teismeliste kamp on Tõrukese lasteaias sõna otseses mõttes sigatsenud. Liiklusvanker on suur ratastel mänguasi, milles põngerjad said sees istuda ning üksteist sellega sõidutada. Nüüd pole sellel enam esiklaasi, uksi ega istet – need on jõuga ära rebitud ja puruks taotud. Sama on tehtud liiklusvankriga komplektis olnud liiklusmärkidega, mida on pekstud ilmselt vastu lasteaeda piiravat kivimüüri, et purustustöö ikka põhjalik oleks ja ükski märk terveks ei jääks.

Liiklusvanker on muide suuremate laste endi kätetöö – see meisterdati valmis Vinni-Pajusti gümnaasiumis tööõpetuse tundides. Liiklusmärgid ostis Tõrukese lasteaiale maanteeamet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles