Kunda mees Marek Saar sai esimeses raundis nokaudi

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Marek Saar sai Bohdan Oliinjukilt korraliku vasaksirge, aga võistlust see siiski veel ei lõpetanud.
Marek Saar sai Bohdan Oliinjukilt korraliku vasaksirge, aga võistlust see siiski veel ei lõpetanud. Foto: Marianne Loorents

Underground Night Fighti esimesed kolm matši olid rohkem nagu soojendused. Pinge tõusis lakke neljanda matši käigus, kui 44-aastane Marek Saar läks vastamisi 26-aastase ukrainlase Bohdan Oliinjukiga. Saar on Rakverest pärit, kuid elab Kundas. Oliinjuk resideerub Tallinnas ja ka treenib seal. 

Marek Saar rääkis enne võitlust, et on varem rohkem tegelenud maadluse ja sportliku vabavõitlusega, mille kohta kasutatakse lühendit MMA (mixed martial arts). Ta nimetas, et tavaline poks tuleb tal paremini välja kui kickboxing. Päev enne võitlust oli tal olnud probleeme kehakaaluga. Saar avastas, et kaalub 71,7 kilo. "See tähendab, et 1,7 kilo olin üle normi. Pidin sauna tegema, et kaal alla saada," rääkis ta muigamisi.

Saar tunnistas, et võitlus Oliinjukiga on tema elu esimene kickboxingu matš. "Mul üks õlg on kolm korda opereeritud, üks on ühe korra opereeritud. Maadlus ja MMA enam nii hästi ei sobi, aga poks tundub, et ei lõhu," ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles