Haljala vallaraamatukogu sai uue direktori

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Haljala vallaraamatukogu uus direktor on Marion Talli.
Haljala vallaraamatukogu uus direktor on Marion Talli. Foto: Kent Kerner

Haljala vallaraamatukogu direktorina asus 28. novembril tööle Marion Talli. Marion Talli rääkis, et töötas oma viimasel töökohal päris pikalt ja töökuulutust nähes tundis, et õige aeg on mugavustsoonist välja saada ja järgmine väljakutse vastu võtta.

Värske Haljala vallaraamatukogu direktori sõnul pakub uus töökoht võimalust näha tööd raamatukogus täiesti teisest vaatenurgast kui senini. "Esimestel tööpäevadel tegin tutvust raamatukogu töötajatega. Kahjuks küll mitte kõigiga pole veel kohtunud, kuid juba praegu võin öelda, et raamatukogu kollektiiv on väga toetav ja asjalik," rääkis raamatukogu direktor ning lisas, et meeskonna tugi on ääretult oluline, kuna informatsiooni on praegu päris palju ja ka kohalikke olusid tuleb tundma õppida.

Haljala vallaraamatukogu direktoril tuleb korraldada ja juhtida vallaraamatukogu igapäevast tegevust, kavandada raamatukogu eelarvet, aidata kaasa kohaliku elu edendamisele ja valla kultuuriloo säilimisele, teha koostööd kogukonna ning haridus- ja kultuuriasutustega ja tagada Haljala valla raamatukoguteenuse arendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles