Škoda tuli Kossuliigale nimesponsorina appi

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Martin Tommula annab võtmed Kossuliiga eestvedajale Mikko Virkalale üle.
Martin Tommula annab võtmed Kossuliiga eestvedajale Mikko Virkalale üle. Foto: Ain Liiva

Seitse aastat Lääne-Viru Kossuliiga nime all ja Mikko Virkala eestvedamisel toimunud maakonna korvpalli meistrivõistlused saavad sellest nädalast endale uue nime Škoda Kossuliiga.

Rakvere Škoda esinduse üks juhatuse liikmetest Martin Tommula on ise aastaid kohalikus sarjas samanimelise meeskonnaga osalenud esiliiga tasemel ja korralduslikku poolt lähedalt näinud. Nüüd annab autofirma liiga peakohtuniku ja korraldaja Mikko Virkala käsutusse Škoda uue linnamaasturi mudeli Kamiq. Initsiatiiv koostööks oli lõpuks kahepoolne: ühelt poolt võistluste korraldaja, kellele kulud hakkasid päris valusalt enda rahakoti peale käima, sest näiteks kasutamisest tingitud isikliku auto amortisatsiooni ei kompenseerinud seni keegi, ja teiselt autoärimehed, kes nägid, kui suur selline korraldustöö on, ja kuna on plaanis Ida-Virumaa poole peale rohkem liikuda, panid nad õla alla ja nii saigi vastastikku kasulik koostöölepe teoks.

“Ise olen väiksest saati korvpalli mänginud ja alaga seotud olnud. Korvpall on selline hingelähedane kogu elu olnud ja Škoda on seda pallimängu kogu aeg toetanud. Praegugi mängib noorteliigas üks meie toetatud võistkond,” selgitas Tommula toetamise tagamaid. Kuna ta enda sõnul tunneb Mikko Virkalat juba ammu, saigi sellise autopartnerluslepingu sõlmimine omavaheliste arutelude järel teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles