Video ⟩ Rakvere koolipoiss mängib kiusamisvabas videos

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Kaader videost.
Kaader videost. Foto: Sa Kiusamisvaba Kool

Alguse sai SA Kiusamisvaba Kooli selleaastane algatus, mis pöörab tähelepanu kiusamise pikaajalisele mõjule. Selleks, et teadvustada probleemi tõsidust, valmis mõtlemapanev video, millega loodetakse ühtlasi koguda annetusi kiusuennetuseks.

Täna avalikustatud ning peagi annetuskampaania raames telesse jõudev reklaamklipp valmis suvel Draamateatri seinade vahel. Klipi kandvaks sõnumiks on "Kiusamine võib olla koorem kogu eluks". Tegevuse keskmes on näitleja Priit Võigemast ja Lääne-Virumaal elav 10-aastane Remi Leek.

Klipi režissööri Henrik Kalmeti sõnul oli eesmärk näidata läbi lihtsa kujundi, milline mõju võib olla kooliaegsel kiusamisel. "Oleme vaimset koormat kujutanud läbi füüsilise kandami, kus kunagine kiusaja istub siiamaani ohvril kukil, surudes teda alla ja raskendades igapäevast toimetamist. Füüsilist raskust mõistavad ja märkavad inimesed paremini ning see on kõigile ka arusaadavam, kui vaimsete probleemide hoomamine. Küll aga vajavad vaimsed haavad sama suurt tähelepanu kui füüsilised haavad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles