Tamsalu neiud tulid saalihokis Eesti meistriks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu EBE U19 klassi saalihokinaiskond ja treenerid Krista Lepik ning Riive Tamm (paremal) Eesti meistrimedalite ja karikaga.
Tamsalu EBE U19 klassi saalihokinaiskond ja treenerid Krista Lepik ning Riive Tamm (paremal) Eesti meistrimedalite ja karikaga. Foto: Erakogu

Tapa spordihoones läinud nädalavahetusel peetud Fat­pipe Eesti U19 neidude saalihoki meistrivõistluste finaaletapil krooniti Eesti meistriks Tamsalu EBE võistkond, kes finaalmängus alistas Saku Fortuna kindlalt tulemusega 7:0.


Kuue naiskonna konkurentsis said pronksi Jõgeva SK Selver/Tähe pallurid, kes skooriga 3:2 võitsid Mustvee spordiklubi esindust. Viienda-kuuenda koha mängus alistas EMÜ SK tulemusega 3:1 Voore SYD naiskonna.
Mullust esikohta kaitsnud Tamsalu EBE pallurid said lisaks meistrikullale ka neli parima mängija auhinda: põhiturniiri resultatiivseim oli Kati Kütisaar, play-off’i resultatiivseim Marian Roop, meistrivõistluste parima ründaja tiitli teenis Eneli Väli ning meistrivõistluste väärtuslikum mängija (MVP) oli Triinu Saluste. Tamsalu võidukas naiskonnas mängisid veel Chris Karina Lepik ja Kadi Saluste.

“See oli tüdrukutele juba viies kord riigi meistriks tulla, esimest korda võitsid nad kulla kuni 15aastaste konkurentsis, seejärel U17 klassis ning nüüd on kolmel aastal järjest tiitel nopitud U19 klassis,” rõõmustas Tamsalu saalihokineidude edu üle treener Krista Lepik. Naiskonda juhendab ka Riive Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles