Viru malev kutsub kõiki rahvamatkale

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Fotol matkajad. Pilt on illustreeriv.
Fotol matkajad. Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh

Kaitseliidu kirde maakaitseringkonna Viru malev korraldab koostöös Vinni vallavalitsuse ja Rakvere linna- ja vallavalitsusega rahvamatka, et tähistada sellega Rakvere vabastamise 104. aastapäeva.

"Rahvamatka korraldame ühelt poolt Rakvere vabastamise aastapäeva meeles pidades ja mälestame selle "vabaduse matkaga" neid, kes andsid oma elu Eesti vabadussõjas meie riigi iseseisvuse eest võitlemisel. Teisalt on see hea võimalus tähistada tervislikult ja koos uue aasta algust. Matkama tulevad meie kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, noorkotkad ja kodutütred, kuid oodatud on kõik, kes soovivad seda tähtpäeva tähistada ja lihtsalt liikuda," rääkis Kaitseliidu kirde maakaitseringkonna ja Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu.

14. jaanuaril toimuv Viru maleva rahvamatk kulgeb Viru-Jaagupi kunagise koolimaja juurest Palermosse J. Kunderi tänaval asuva punase terrori ohvrite mälestusmärgini peamiselt kergliiklus- ja kõnniteedel. Bussid väljuvad Rakvere spordikeskuse eest kell 9.30 ning liiguvad tagasi Viru-Jaagupisse kell 14 ja 15. Kogunemine on Viru-Jaagupi koolimaja juures kell 10.15, kell 10.30 on kavas avatseremoonia ja kell 10.45 antakse start. Matk kulgeb Rakvere–Luige teel, matka orienteeruv pikkus on 13 km.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles