Reinar Halliku Korvpallikooli poisid võitsid Eesti karikavõistlused

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Kohe esimesel Vinnis baseerumise aastal võitsid Reinar Halliku korvpallikooli U16 poisid Eesti karikavõistlused.
Kohe esimesel Vinnis baseerumise aastal võitsid Reinar Halliku korvpallikooli U16 poisid Eesti karikavõistlused. Foto: Siim Semiskar

Narvas algas neljapäeval suur korvpalli nädalalõpp, kus selgitatakse tänavused karikavõitjad nii noorte kui ka naiste ja meeste konkurentsis.

Kohe esimesena peetud finaalkohtumises, mis toimus U16 vanuseklassi poiste vahel, jooksis platsile ainsa Lääne-Virumaa võistkonnana karikafinaalide nädalavahetusele pääsenud Reinar Halliku Korvpallikool. Reinar Halliku Korvpallikool sai finaalis 74:60 (17:17, 26:15, 14:7, 17:21) jagu Audentese Spordikoolist. Võitjate poolel oli 16 punkti, 5 lauapalli, 5 resultatiivse söödu ja 5 vaheltlõikega edukaim Andries Kivimägi, kes hinnati ka finaali parimaks mängijaks. Erik-Ernst Edovald panustas 11 punkti, 9 lauapalli ja 2 resultatiivset söötu, Karel Pärnpuu arvele jäi 10 silma ja 10 lauapalli ning Arys Irval lisas samuti 10 punkti.

"Väga hea tunne on," vastas korvpalliliidu vahendusel Reinar Halliku Korvpallikooli U16 meeskonna peatreener Andres Sõber spordireporterite lemmikküsimusele "Mis tunne on?". "Täpselt nagu omal ajal. Ma pabistasin muidugi õudselt, aga poisid ... no täielik nauding. Ma igal juhul asetan ennast siin natuke kõrvale, sest ma natuke liiga vähe annan trenni neile. Reinar [Hallik] on väga tubli, et ta on suutnud poisid selliseks kasvatada. See on vägev värk, mis ta on teinud," lisas Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles