Lumetõrje kimbutab Väike-Maarja valda

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Põllumeestel on hea võimalus talviti rasketehnikat kasutada lumetõrjeks. Valveaja tõttu pole aga kõik nõus seda tööd ette võtma.
Põllumeestel on hea võimalus talviti rasketehnikat kasutada lumetõrjeks. Valveaja tõttu pole aga kõik nõus seda tööd ette võtma. Foto: Madis Veltman

Väike-Maarja vallas korraldati lumetõrje hanget lausa kolm korda, et katta kõik piirkonnad. Teenusepakkujaid on mitu, kuid enim meelehärmi tekitab Ida-Virumaal registreeritud Tetaro Grupp OÜ teenuse osutamine. Väike-Maarja valla teedespetsialist Aivar Lainjärv ütles, et kui ettevõte oma tegevuse kvaliteeti oluliselt ei paranda või alternatiive ei leita, on vald lumetõrjega tõsises hädas.

Väike-Maarja vallavolikogu istungi järel andis vallavanem Indrek Kesküla ülevaate teehooldusest, kus olukord pole kiita. Nimelt pole vald ja elanikud rahul Tetaro Grupp OÜ tegevusega. Vald korraldas lausa kolm hanget, et kõik Väike-Maarja piirkonnad saaksid kaetud. Ida-Virumaal registreeritud Tetaro Grupp võttis Väike-Maarja valla piirkondadest enda hooldada seitse 17-st.

Tetaro Grupp OÜ juhatuse liige Roland Tarum ütles lühidalt, et tema on hoopiski saanud mitmeid kõnesid ja kiidusõnu, et teed on korralikult lükatud. "Ju siis on need kohalikud meie peale pahased, kes varem ise lumetõrjet tegid. Hankelepingus on seitse traktorit ja sama paljuga teeme ka tööd. Anname huvilistele võimaluse traktoriga kaasa sõita," rääkis Tarum, kes ei karda enda sõnul näidata, kuidas ja millise kvaliteediga tema ettevõte lumetõrjet teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles