Nädala kaja: Birgit pani vinguviiulite suu kinni

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aivar Ojaperv
Aivar Ojaperv Foto: Vladislav Musakko

Küll on halvasti, et nii hästi läks, kõlas ühes vanas telesaates. See oli pealekauba veel lastesaade – ma ei tea, kas irooniast saadi aru või mitte –, ja vaevalt et nalja autorid ning selle ettekandja (Paul Poom) oskasid arvata, et aastate pärast on selline must huumor reaalsus. Nimelt on palju selliseid kodanikke, kes ammutavad vaimujõudu hädaldamisest. Mitte ise tegemisest.

Ehk siis: neil inimestel, kes sisustavad oma päevi sotsiaalmeedias vingumisega, läks halvasti. Kaua oodatud ja palju räägitud lumetormist Birgit saadi valdavas osas Eestis hästi jagu, ning kes hakkaski mõne pseudoprobleemi tõttu irisema, see naerdi välja ja pandi paika.

Sõitsime tormijärgsel teisipäeval koos fotograafiga maakonda mööda ringi. Ajakirjanikele ju pannakse süüks, et nad näevad ainult halba, ja eks me siis püüdsime seda süüdistust õigustada (igaks juhuks tõlge ka: see lause on iroonia). Kui see väide päriselt paika peaks, et toimetusse võib siseneda ainult negatiivseid uudiseid kaasa tuues, siis jäänuks me sel päeval töötuks. No ei näinud viga laita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles