BC Tarvas ja Rakvere Võrkpalliklubi kohtuvad heategevuslikus sõumängus

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Heategevuslik korvpallilahing eelmisel aastal tõi toetuse Kevin Vabaorule (vasakul), preemia andis üle Arnu Lippasaar.
Heategevuslik korvpallilahing eelmisel aastal tõi toetuse Kevin Vabaorule (vasakul), preemia andis üle Arnu Lippasaar. Foto: Ain Liiva

Heategevuslik pallilahing BC Tarvas vs. BMF / Rakvere Võrkpalliklubi tähendab, et eelmisel aastal algatatud ettevõtmine saab järje ja taas on aasta lõpus põhjust seada sammud Rakvere spordihalli, et koos head teha ja sporti nautida.

Esimest korda astuvad vastamisi Lääne-Virumaa pallimängude kaks lipulaeva: Eesti-Läti korvpalliliigas palli patsutav BC Tarvas ja Eesti esiliigas liidrite hulgas palliv BMF/Rakvere Võrkpalliklubi. Mõlemad meeskonnad saavad ennast proovile panna nii korv- kui ka võrkpallis, mängu põnevamaks muutmiseks võetakse kasutusele erireeglid. Mänge vilistavad ja reeglite järgimist jälgivad tavapäraselt võibolla pigem tugitoolisportlastena tegutsevad üllatuskohtunikud.

“See ei saa olema selline veri-ninast-välja-spordiüritus, vaid lisanduvad väikesed trikid ja mööndused peaksid mõlema poole jaoks taset ühtlustama,” paotas ürituse korraldaja Arnu Lippasaar veidi eesriiet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles