Haljala kooli valmimine vajas veelgi ajapikendust

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Selline nägi Haljala koolimaja välja novembri alguses. Praeguseks on olukord tunduvalt parem, kuid valmis maja veel ei ole.
Selline nägi Haljala koolimaja välja novembri alguses. Praeguseks on olukord tunduvalt parem, kuid valmis maja veel ei ole. Foto: Marianne Loorents

Haljala koolimaja ehitaja lubas septembri algul vallale valmis maja võtmed ulatada 26. detsembril. Nii see paraku ei läinud.

Valla kommunikatsioonispetsialist Kent Kerner rääkis, et 27. detsembril läks valla vastuvõtukomisjon maja üle vaatama, kuid ilmnes, et tegemist vajavaid vaegtöid oli maja vastu võtmiseks liialt palju. "Pilt, mis majas avanes, oli üsna hea, aga vaja on teha pisi- ja parandustöid," rääkis Kerner. Uueks vastuvõtukuupäevaks lepiti kokku 30. detsember. Kerneri sõnul usub ta, et pigem lükkub see jaanuari algusesse.

Valla kõneisiku ütlusel on suurem osa sisustusest juba valmis, osa mööblist isegi kohale saabunud ja ootamas paigaldamist. Vald plaanib õpilased majja lubada 1. veebruarist, selleks ajaks tuleb korda saada ka dokumentatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles