Heategevusmäng tõi kena kopika sportimise toetuseks

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Heategevuslik pallilahing  BC Tarvas vs. BMF/Rakvere Võrkpalliklubi tõi seekord toetuse teivashüppaja Marleen Müllale.
Heategevuslik pallilahing  BC Tarvas vs. BMF/Rakvere Võrkpalliklubi tõi seekord toetuse teivashüppaja Marleen Müllale. Foto: Ain Liiva

BC Tarvas ja Rakvere Võrkpalliklubi omavaheline sõuelementidega heategevuslik mõõduvõtt tõi toetuse Ameerikas õppivale Marleen Müllale.

Mõlemad linna esindusmeeskonnad olid taseme ühtlustamiseks kohustatud oma põhitegevusalal mängima ehitus- ja aiandusinimestele tuttavates sinistes mummulistes kinnastes. Meeskonnad, kelle treeneridki olid pingi otstes vahetusse läinud, tõestasid, et ka kinnastega ollakse oma alal siiski osavamad. Vollemehed lõid näiteks alt edukalt seda n-ö saianaise servi. Tarva puhul hakkas vahepeal tekkima küsimus, et äkki peaks ka Eesti-Läti liigas enne mängu ehituspoest läbi käima – kaugvisked kukkusid üksteise järel sisse. Kuigi mäng ei käinud mõisa peale, jäi lõpuks siiski napilt korvpallurite tabloopoolele veidi suurem number särama.

Publikule jagati mitmesugust nänni ja oksjoni korras läksid loosi kummagi meeskonna kapteni võistlussärk, millest saadud tulu lisandus piletitulule. Särgioksjonil toimus ka kogu ürituse ainuke totakas episood, kui üks tegelane, teadmata oma rahakoti tegelikku sisu, bravuurselt karjus välja kõige suurema pakkumise ja jäi siis summa kokkusaamisega hätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles