Oleg Gross: kaupmehe elu on kindlasti kergem kui seakasvataja oma

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
OG Elektral ja firma omanikul Oleg Grossil oli töine aasta, kuid jagus aega ka hobiga tegelemiseks ning oma nõukogudeaegsete autode kollektsiooni täiendamiseks.
OG Elektral ja firma omanikul Oleg Grossil oli töine aasta, kuid jagus aega ka hobiga tegelemiseks ning oma nõukogudeaegsete autode kollektsiooni täiendamiseks. Foto: Marianne Loorents

Oleg Grossile kuuluva OG Elektra käive kasvas eelmisel aastal võrreldes tunamullusega umbes 15 protsenti. Ainsana jäid kontserni kuuluvatest ettevõtetest kahjumisse seakasvatusega tegelevad tütarfirmad, mille miinuseks kujunes umbes pool miljonit eurot.

"Ametlikud numbrid on veel kokku löömata, kuid esialgsetel andmetel oli käibe kasv 15 protsenti," ütles OG Elektra omanik Oleg Gross. "Kasuminumbri kohta on samuti aruanne veel tegemisel, aga prognoosin, et see jääb samasse suurusjärku 2021. aastaga. Suutsime olla ka palgaturul konkurentsis, meie inimeste keskmine töötasu tõusis."

​Tunamullune aasta oli OG Elektrale üks edukamaid ettevõtte ajaloos: jaotamata kasum lähenes 88 miljonile eurole ja puhaskasum oli üle 11 miljoni euro. OG Elektra jaekett Grossi Toidukaubad on erinevalt oma suurtest konkurentidest olnud pidevalt soliidses kasumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles