Omniva sulgeb märtsist Ubja postipunkti

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Umbes nõnda hakkab välja nägema uus Rakvere postkontor.
Umbes nõnda hakkab välja nägema uus Rakvere postkontor. Foto: Omniva

Rakvere valla ja Omniva esindajate kohtumisel vaadati üle valla posti- ja pakiteenuse korraldus ning mahud. Vähese kasutuse tõttu suletakse 1. märtsist Ubja postipunkt. Lisaks on Omnival plaanis eemaldada üheksa kirjakasti.

Omniva ida piirkonna postiasutuste juht Natalja Tervinski ütles, et e-kaubandusega koos on kasvanud pakkide saatmine pakiautomaatidesse ja seetõttu väheneb postipunktide kasutamise sagedus. Tervinski sõnul ei kao postiteenused kuhugi, sest edaspidi saab koju või tööle tellida personaalse kirjakandja. "Pakke saab saata Uhtna ja Rakvere linna pakiautomaatide kaudu. Tavapärast tööd jätkavad Lepna postipunkt ja Rakvere postkontor, mis avab uuendatud kuues uksed veebruari keskpaigas. Postmargid ja ümbrikud on müügil ka Rakvere R-Kioskis ja Sõmeru Coopi poes," rääkis Tervinski.

Tervinski sõnul on Rakvere vallas üheksa kirjakasti, kus on vähem kui viis kirja kuus. Seetõttu on kavas lähiajal eemaldada Turbani, Katela, Kohala, Vaeküla, Lepna, Lasila, Näpi, Veltsi ja Tõrma vähe kasutatavad kirjakastid. "Senise kolme korra asemel nädalas hakatakse kirjakaste tühjendama nüüd viis korda nädalas. Kui kirjakasti või postiasutust ei ole läheduses, siis saab kirju saata ka personaalse kirjakandja abil," lisas Tervinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles