Rakvere avatud noortekeskus kolis linna südamesse

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rakvere avatud noortekeskuse töötajad (vasakult) Jolanda Pikerpõld ja Relika Amur on uute ruumidega väga rahul.
Rakvere avatud noortekeskuse töötajad (vasakult) Jolanda Pikerpõld ja Relika Amur on uute ruumidega väga rahul. Foto: Ain Liiva

Seni Pauluse kiriku hoones tegutsenud noortekeskus asub nüüd Rakvere Keskväljaku ääres. Hea asukohaga pinnal käib juba noorsootöö, pidulik avaüritus peetakse sel reedel.

Uues noortekeskuses saab aega veeta, mängides lauamänge, piljardit, lauahokit, lauajalgpalli, pingpongi, samuti on seal köögiosa ning eraldi videomängunurk PlayStationi ja suure ekraaniga. Rakvere avatud noortekeskuse (RANK) noorsootöötajad on uute ruumidega väga rahul, ainult praegu valged seinad on plaanis lähitulevikus üle võõbata või plakatitega katta.

Esimene avalik filmiõhtu peeti juba eelmisel reedel, kui üheskoos vaadati õudusfilmi “Astraal 3”. Sel reedel avatakse uus RANK aga pidulikult muusika saatel, mida mängivad kaks stiilset naist: DJ Melomaanika ja DJ Britiimpeerium. “Nad on ülivinged, loomingulised ja minu arvates väga inspireerivad hinged, keda tahaks meie noortele tutvustada,” ütles RANK-i töötaja Relika Amur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles