Korvpalli eestvedaja ja treener Hillar Kasu: tagantjärele analüüsides on see väga suur ime, et spordihoone Simunasse ikkagi tuli

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Simuna spordikeskuse tühi saal sportijaid ootamas.
Simuna spordikeskuse tühi saal sportijaid ootamas. Foto: Siim Mihailov

Hillar Kasu on pool oma elust olnud põllu- ning pool spordimees. Simunas sündinud ja kasvanud Kasu asus Simuna spordikeskusesse tööle 1998. aastal, mil spordihoone valmis sai. Tänavu 1. veebruariks on ta seal töötanud 25 aastat.

Olenemata tegevusalast sõltub tegijate tase paljuski sellest, kuidas neid juhendatakse ja treenitakse. Noortele on suureks eeskujuks ja inspiratsiooniallikaks hingega asja juures olevad treenerid ja huviringide eestvedajad. Nad justkui annavad killukese endast, mis noored kaasa tõmbab ja särama paneb.

Simuna pallimänguplatsi avamisel sopsas Hillar Kasu palli sümboolselt läbi korvirõnga. Sooritusele elasid kaasa Simuna kooli juht Kaja Põldmaa (vasakul) ja kohaliku spordiklubi üks eestvedajaid Ellen Anett Põldmaa.
Simuna pallimänguplatsi avamisel sopsas Hillar Kasu palli sümboolselt läbi korvirõnga. Sooritusele elasid kaasa Simuna kooli juht Kaja Põldmaa (vasakul) ja kohaliku spordiklubi üks eestvedajaid Ellen Anett Põldmaa. Foto: Margus Martin
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles