Bridžis toimus väike võimuvahetus

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Liisa Luhaste oli väikese lapsega kaks ja pool aastat kodus, kuid bridžilauda naasmine tõi kohe hõbemedali.
Liisa Luhaste oli väikese lapsega kaks ja pool aastat kodus, kuid bridžilauda naasmine tõi kohe hõbemedali. Foto: Vladislav Musakko

Lääne-Viru meistrivõistlustel bridžis jagati välja esimene tänavune medalikomplekt – maksimumtulemusele mängitavas paarismängus. Kirkamad medalid läksid paaridele, kelle auhinnakapis seni suurt hulka medaleid polnud.

Kulla võitsid Rein Lall – Ivo Kallaste. Mõlemad on küll kogenud ja suure staažiga mängijad, kuid paarina koos mängivad nad alles lühikest aega ja ühine medal oli neile esimene. Kolmest sessioonist koosnenud meistrivõistlustel näitasid nad hämmastavat stabiilsust: kõigil kolmel osaturniiril olid nad teised, mis kokkuvõttes andis neile tšempionitiitli.

​Hõbemedali teenisid Aivar Ojaperv – Liisa Luhaste. Sel paaril on küll paar maakonna meistrivõistluste medalit võistkonnaturniiridelt, kuid paaride arvestuses oli see neile esimene. Märkimisväärne on tõsiasi, et Liisa Luhastel oli kahe ja poole aastane mängupaus, sest ta oli beebiga kodus. Ojaperv-Luhaste võitsid endalegi üllatusena kaks esimest osavõistlust, kuid kolmas läks nässu ja kokkuvõttes tuli leppida teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles